Четиристаен апартамент

Четиристаен апартамент

Детайли

Вид: Продаваме четиристаен апартамент до алеята за парк Бачиново 

Местонахождение: ул. “Сотир Атанасов“ №1, ет.4, ап.8, гр.Благоевград

Етаж: 4

Описание: Апартамент в нова жилищна сграда, до алеята за парк Бачиново, което предлага на живущите много комфорт и удобства. Състои се от дневна с кухненски бокс, три спални, коридор, три тераси и два броя санитарни възела. Апартаментът е напълно завършен и обзаведен с много хубав панорамен изглед.

Площ: 122.72 м2

Цена: 73 800 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Строителна компания Зид-ко ЕООД има като приоритетна цел, при всеки вътрешен ремонт на апартамент да се постига перфектно съчетание на естетика и функционалност в интериора. По този начин се постига една вътрешна атмосфера, която дава самочувствие и радост от живота в апартамента. Освен това, при изграждането на груб строеж, се опитваме максимално да се възползваме от местоположението на сградата, така че да се постигне панорамен изглед за живущите, за едно пълно съчетание на вътрешен комфорт и за външен изглед. Това е видимо и в проекта, който ви показваме чрез снимков матеиал в това предложение.


За да постигнем това, ние работим качествено за ремонт в кухнята и кухненския бокс; правим ремонт на баня, успяваме да ‘отворим’ терасите по естетически начин, който да направи много по-приятен престоя на домакините и техните гости, в техните ежедневни занимания в дома. Обръщаме внимание на всяко пространство, по начин, по-който се съобразяваме с него и извличаме най-доброто от неговите характеристики.


Във Зид-ко ЕООД, вярваме че всеки ремонт може да промени аурата на помещението, в което се извършва и по-този начин всеки дом придобива една нова атмосфера, която предразполага собствениците към по-добър начин на живот и с предимства, които преди не са си представяли. Знаем че качественият ремонт на апартамент е вашата инвестиция за по-добър и уютен дом, и знаем, че за да го изпълните разчитате на качественото изпълнение. Така ние като изпълнители поемаме тази отговорност и работим с професионализъм, стил и финес за вашите идеи и инвестиция в бъдещето.


Разчитайте на нас за ремонт на апартаменти в София, за ремонт на баня, за строителни услуги в апартаменти в София. Ние ще направим това, което очаквате и изискате от нас.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече