Двустаен апартамент

Двустаен апартамент

Детайли

Тип: Продаваме двустаен апартамент в близост до идален център

Местонахождение: ул.“Майор Стефан Иванов“ №1, вход А, ет.5, ап.17,  гр. Благоевград

Етаж: 5

Описание: Апартаментът се намира на изключително комуникативно място в близост до центъра, полиция, поликлиника, училище и детска градина. Апартаментът е напълно завършен и обзаведен, в т.ч. спалня, дневна с кухненски бокс, коридор, тераса и баня. В жилищната кооперация има асансьор.

Площ: 67.45м2

Цена: 40 800 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

От Зид-ко ЕООД отворихме тази секция в нашия сайт за завършени проекти и за ремонти на апартаменти в София, за да се запознаете с различни наши изпълнения в интериора на различни видове апартаменти.


При положение, че имате малък двустаен апартамент в столицата, на ключово място и искате да го реализирате чрез продажба или да го дадете по наем, ние сме правилната строителна фирма в София, която ще направи вашия ремонт на апартамент в София. 


Приоритетни за нас за разлика от много строителни фирми в София са вътрешни ремонти на апартаменти и изпълнения на най-различни строителни услуги в различните помещения в апартаментите. Изпълняваме строителни дейности в апартаменти тип мезонет, апартамент тип студио, малки двустайни апартаменти, ремонт на панелен апартамент. Нашите майстори и техници са с богат опит в услугите  ремонт на баня, лепене на плочки за под и за стена, мазилки и замазки.


В Зид-ко ЕООД имам регулирана политика за ремонти на апартаменти в София на цени съобразени с труда на майсторите и крадратурата; със сложността на изпълнение. Имаме цени за ремонт които са определени, и цени за ремонт по договаряне. За повече информация потърсете на означените места в сайта и разгледайте изложените услуги в категорията за Строителни ремонти в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече