Двустаен апартамент в близост до ЮЗУ

Двустаен апартамент в близост до ЮЗУ

Детайли

Тип: Продаваме напълно завършен и обзаведен двустаен апартамент в близост до ЮЗУ Неофит Рилски

Местонахождение: ул. “Дойран“ №27, ет.1, ап.1,  гр.Благоевград

Етаж: 1

Описание: Апартаментът е напълно завършен и обзаведен. Намира се в нова жилищна сграда в близост до ЮЗУ Неофит Рилски. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, тераса и санитарен възел.

Площ: 59.15м2

Цена: 29 500 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Строителни услуги и ремонти на апартаменти в София от страна на строителна фирма Зид-ко ЕООД значат светлина и простор, дори  в по-малки апартаменти и техните стаи, качествена намеса в жилищното ви пространство и професионален подход във всеки детайл. Ние предлагаме голям набор от строителни услуги, които може да използвате за частичен ремонт на апартамент в София или за основен ремонт на апартамент в София на цени на конкурентна основа и изгодни за вас.

 

Наш приоритет са ремонти на апартаменти в София с малки размери, двустайни или тристайни, гарсониери, но и строителни услуги в големи апартаменти тип студио, мансарда, тавански помещения; ремонт на панелен апартамент в София. След нашите ремонтни дейности, вашето домашно пространство придобива повече простор, чистота, стил и блясък, заради съвременната ни методика на работа.


Ние сме специалисти в груб строеж или сухо строителство, монтаж на гипсокартон, монтаж на окачени тавани, лепене на плочки, боядисване. Пословични са нашите ремонти на баня в апартаменти в София, където в малките помещения можем да направим чудесна среда и атмосфера за една модерна и красива баня.


Цял списък за подробности около строителните услуги и тяхната специфика можете да прегледате в сайта на строителна фирма Зид-ко ЕООД. Комуникацията с вас е важна и съществена част преди, по време и след изпълнение на всеки ремонт на апартамент в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече