Мезонет с гараж

Мезонет с гараж

Детайли

Тип: Продаваме напълно завършен и обзаведен мезонет в близост до идеалния център

Местонахождение: ул.“Стефан Стамболов“ №63, вход Б, ет.3, ап.2,  гр. Благоевград

Етаж: 3

Описание: Апартаментът е напълно завършен и обзаведен. Намира се на тихо място в нова жилищна кооперация и представлява мезонет на две нива. Първото ниво се състои от дневна, тераса, баня с тоалетна и коридор, а второто ниво от две спални, баня с тоалетна, коридор и тераса. 

Площ: Апартамент - 86.66м2; Гараж – 21.47м2

Цена: 66 000 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Търсите съвършенство във вътрешното си пространство чрез ремонт на мезонет, ремонт на апартамент в София, както показваме в този пример! Ние от Зид-ко ЕООД сме тук, да предоставим нашите строителни услуги за ремонт в София на конкурентни цени.


За нас е от значение, дали ще правите ремонт на апартамент в кооперация, ремонт на панелен апартамент, ремонти на апартаменти в София от типа ново строителство и др., защото така ние можем да походим към специфичната среда по най-добрия възможен начин. Всяка къща, всеки апартамент е като жив организъм, който изисква най-добрата грижа, за да може да поддържа отлична среда на живот.


Както сами можете да видите в примера с този апартамент тип мезонет, ние можем да предложим вътрешни ремонти с отлично качество, благодарение на нашите майстори и специалисти. В нашето портфолио от строителни услуги влизат най-различни дейности, които  можем да извършим като ремонти на апартаменти в София.


Майсторите ни боравят отлично с най-различни строителни ремонти. Качеството на тяхната работа се вижда на снимките с услугите довели до перфектно излъчване на повърхностите, настилките и облицовките: предлагаме вътрешни ремонти, замазка, лепене на плочки; ремонти на баня за санитарен възел с характерен блясък и красота. Разгледайте всички наши строителни услуги, за да придобиете представа за нашата строителна фирма и изберете нас за ремонти на апартаменти в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече