Тристаен апартамент

Тристаен апартамент

Детайли

Тип: Продаваме тристаен апартамент в близост до центъра на Благоевград 

Местонахождение: ул.“Майор Стефан Иванов“ №1- В, ет.3, ап.6,  гр. Благоевград

Етаж: 3

Описание: Апартаментът е напълно завършен и обзаведен. Намира се на изключително комуникативно място в  близост до център, полиция, поликлиника, училище  и детска градина. Състои се от две спални, дневна с кухненски бокс, коридор, тераса и санитарен възел. 

Площ: 72.57м2

Цена: 43 800 EUR

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни. 

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Изпълнението на строителни ремонти на апартаменти в София изисква добри строителни фирми, които дават качествената разлика в крайния резултат. Затова ние от строителна компания Зид-ко ЕООД показваме пред вас, завършени апартаменти и снимки, които да покажат финитурата на нашите изпълнени ремонтни услуги.

Така ще можете да се ориентирате във възможностите да направим ремонт на апартамент в София според изискванията, които ще имате за различните и конкретни строително-ремонтни дейности. Ние познаваме характера на софийския жилищен фонд, особеностите на средата в София и бързо ще се отзовем на поръчката и да започнем началната част на изпълнение свързана с оглед на обекта.

Като вътрешни ремонти на апартаменти в София ние изпълняваме лепене на плочки за под, за стена; лепене на плочки в банята; мазилки и замазки, боядисване и всички дейности свързани с финалната четка в интериора; боядисване с латекс. Майсторите ни са изключителни специалисти в изпълнението на сухо строителство, монтаж на гипсокартон в апартаменти, окачени тавани, предстенни обшивки и много други монтажни, ремонтни и строителни дейности.

С всички строителни услуги, можете да се запознаете в детайли, в сайта на строителна фирма за София Зид-ко ЕООД. Ние ви предлагаме професионализъм, грижа и индивидуален подход към всеки един ремонт на апартамент в София, това ни отличава от многото строителни фирми в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече