Тристаен апартамент с две спални в кв. Еленово

Тристаен апартамент с две спални в кв. Еленово

Детайли

Апартаментът се намира в кв. Еленово, ул. ГЕОРГИ АНДРЕЙЧИН № 8, бл. А, на първи жилищен етаж, втори по архитектурен проект.

Апартаментът се състои от коридор, мокро помещение, две спални, дневна с трапезария и кухненски бокс и тераса.

Чистата площ на апартамента е 84 кв.м. без включени общи части.

Двете спални, дневната с трапезария и кухненски бокс и терасата са изцяло южни и гледат в двора на Осмо основно училище.

Предимства - изцяло южен, с изградено локално отопление, намира се на спирка на автобус №2, в непосредствена близост до Осмо основно училище, плувен комплекс, медицински център и магазини. Изключително комуникативно място, същевременно и спокойно, тъй като апартаментът е с изложение срещуположно на улицата за движение.

Цена: 88 000 лева.
0,00лв.
Количество: Добави в количката
Апартаментът е в състоянието, което е показано на снимките - на фина шпакловка и фина замазка, до тапа и точка. Терасата е с поставени плочки. Поставено ел табло. 
Апартаментът е с изградена инсталация за локално отопление с прекарани маркучи в замазката на пода. Възможно отопление във всички стаи - котле на ток, газ или дърва.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече