Тристаен апартамент

Тристаен апартамент

Детайли

Вид: Продава се тристаен апартамент (ново строителство с Акт 16) - напълно завършен и обзаведен

Местонахождение: ул. “Майор Стефан Иванов“ №1- Б, ет.4, ап.16,  гр. Благоевград

Етаж: 4

Описание: Апартаментът се намира в нова жилищна сграда, на изключително комуникативно място в близост до центъра. Разполага с две спални, дневна с кухненски бокс, коридор и две тераси. Апартаментът е завършен 'до ключ' и обзаведен.

Площ: 79.52м2

Цена: 48 000 евро

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0889 582 133


Пояснение: Апартаментите са НОВО СТРОИТЕЛСТВО, напълно завършени с Акт 16, без тежести, директно от строителя, без посредници и комисионни.  

0,00лв.
Количество: Добави в количката

Вътрешен ремонт на апартамент в София, цялостен ремонт на апартамент, ремонт на баня, монтажни и демонтажни дейности в интериора на апартамента. Това са само малка част от строителните услуги, които сме специализирани да извършим за вашето домашно пространство. Чрез Зид-ко ЕООД, вие получавате коректно отношение още от първата минута в контакта си с нас.


Вие желаете да направите основен ремонт на апартамент в София, решили сте да инвестирате в неговото бъдеще, така че той да ви носи прекрасна атмосфера и настроение, уют и комфорт, който винаги сте искали. Или вие може да искате частичен или козметичен ремонт на апартамент в София, за да пригодите вашата собственост за отдаване под наем или за продажба. Ние от Зид-ко ЕООД, ще направим, това което искате от нас като строителни услуги, за да постигнем максимален резултат


За нас приоритет е цялостната атмосфера, естетическото излъчване в стаите след ремонта, функционалното използване на домашната среда; спретнатия външен вид за пред гости, наематели или бъдещи собственици. Ние работим със съвременна методика и иновативни материали, така че всеки ремонт на апартамент в София да е обезпечен от най-добрите пособия и материали в строителния бранш. Нашата строителна бригада в София е готова да се насочи към всяко кътче в столицата и да започне изпълнение на това, което сте поръчали.


Имате различни начини на разположение да се свържете с нас, чрез телефон, имейл, и дори да ни посетите директно в нашия офис, къде ще отделим нужното внимание на вас и на вашата поръчка. Качествен ремонт, добра строителна фирма в София – ние сме тези, които търсите!

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече