Каталог

Строителни ремонти в София

Строителна фирма Зид-ко ЕООД е фирма с дълга история, която с годините се е доказала на пазара на строителни услуги. Ние сме строителна компания, която извършва всякакъв вид строителна дейност. Целта ни е извършване на висококачествени строителни услуги и удовлетворение от постигнатите резултати за нашите клиенти. Изпълняваме всякакви видове довършителни строителни услуги и ремонти в София и София област. Извършваме строителни ремонти в апартаменти, офиси, търговски и промишлени помещения, къщи и др. За нас не е проблем да изготвим и да съгласуваме с интериорен проект и след това да го реализираме. Строителството на сгради и довършителните строително-монтажни работи, които извършваме включват:

Качественото и срочно изпълнение на всички видове строителни дейности е от първостепенно значение за нас. През годините сме изградили добра репутация, на която държим. Когато извършваме ремонтни дейности, информираме нашите клиенти за различните варианти на изпълнение. При първоначалните разговори задаваме въпроси и искаме да знаем предпочитания на клиентите ни. Даваме и професионалното си мнение с цел постигане на най-добри резултати.
След Ваше обаждане, правим оглед на място и уточняваме естеството и обема на работа. След това може да Ви предложим оферта с цена за изпълнението на желаните строителните дейности.

 

Клиентите избраха нас защото:

  •  Изпълняваме работата в срок и за договорената цена
  •  Имаме собствена работна ръка и техник, който всеки ден проверява изпълнението на работата
  •  Комуникираме всекидневно с нашите клиенти
  •  Подписваме договор, в който е описано в детайли, какво ще бъде извършено
  •  Задължаваме се с крайна цена, без увеличаването и със скрити такси и др.
  •  Доказани професионалисти сме в строително-ремонтните дейности

 

Желаете ли да проведем предварителен разговор и оглед във връзка с Вашия ремонт?

 

Ако проявявате интерес, не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.