Каталог

Монтаж на топлоизолация


Строителна компания Зид-ко ЕООД изпълнява поставяне на топлоизолация на жилищни, търговски и индустриални сгради в София и страната. Сградите, които нямат изградена топлоизолация губят 1/3 от използваната енергията. Топлоизолацията може да Ви помогне да спестите от тези разходи. Нашата цел е поставянето на качествена топлоизолация от добри майстори с качествени материали.

На пазара се предлагат различни системи за фасадна топлоизолация, които се изпълняват с различни материали и притежават различни характеристики.Тъмните и по-наситени цветове отблъскват светлината по-трудно. Те поглъщат по-голямо колическтво енергия, което води до термично разширение. Тези процеси водят до съкращаване на живота на топлоизолацията. За предпочитане е да се използват по светли цветове. Използването на система “Микс” (използването на материали от различни производители) не е за предпочитане поради разлики във физико-химическите показатели. Това води до съкращаване на живота на топлоизолацията и намаляване на ефекта. 

Контрола на качеството и управлението на работниците са изключително важни при този вид строително-монтажни дейности. Нашите техници внимателно следят процеса на работа и изискват от майсторите да спазват инструкциите и технологиите на производителите. Ние ще извършим и работата по график. Качественото изпълнение на топлоизолация с качествени  материали има своята цена и всяко нейно намаляване е компромис с качеството.

Свържете се с нас независимо от обема на работа. Нека да обсъдим вариантите Ви по време на безплатната оценка и консултация на място.