Каталог

Груб строеж

ЗИД-КО ЕООД  е строителна компания която е завършила много сгради като инвеститор и изпълнител. Една от най-важните строителните дейности в сградите е грубия строеж. Използваните в строителството бетон и стомана, създават конструкция, която е много издръжлива и гъвкава.

  • Ние сме в крак с подсигуряването на работната ръка и материалите за грубия строеж и можем да предоставим ценна помощ на нашите клиенти в много отношения, включително предварителен преглед на строителството, анализ на бюджета,  както и изпълнението на строежа.
  • Фирмата ни извършва всички дейности като изкопаването на основите, бетониране на основи, отливане на плоча кота нула, отливане на колони и греди по плочите, зидария на стените, отливане на стълбище(а), изграждане на подпокривно пространство и покрив.
  • Изпълнението в рамките на бюджета и изпълнението на сградата в срок са основните ни цели, като фирма главен изпълнител и като фирма подизпълнител.
  • Имаме дълга история в изпълнението на този вид строителни дейности. Ние се стремим да развием дългосрочни връзки с клиентите ни, като им помогнем да планират и оценят бъдещи проекти в идейната им фаза.
  • Уверени сме, че нашият опитен екип ще ви помогне в бъдещите ви проекти с цел успешното им реализиране.

За изграждането на сгради с търговско или жилищно предназначение се доверете на професионалистите ни. Обадете се днес, за безплатни предварителни консултации и договаряне за изготвяне на оферта за строителство.

 

 

Не притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.

 

 

Цени