Каталог

Ремонти на покриви

Търсите някой, който да се погрижи за изграждането на новия ви покрив ? Няма значение дали строите дома на мечтите си, промишлен или търговски обект. Покривът е много важна част от сградата. Поради тази причина направата му от компетентни експерти е от решаващо значение. Ние изпълняваме професионално този вид строително-монтажни работи. Съществуваме на пазара от 1997г. и знаем какви усилия коства предоставянето на най-доброто обслужване. Фирма Зид-ко ЕООД е специализирана в направата на нови покриви. Ние имаме, опита и уменията, необходими да предоставим на всеки наш клиент крайните резултати, които те очакват. Искаме да работим заедно с вас, за да ви помогнем да разберете и процеса за направа на покрив. Това включва обяснение за всички различни налични видове покриви, както и помощ в определянето кой би работил най-добре във вашата индивидуална ситуация.

Експерти за покриви

Когато настъпи моментът да определите дали имате нужда от поправка или смяна на покрива, трябва да помислите и за неща като бъдещи разходи. Ако покривът ви се нуждае от ремонт и изглежда сякаш ще са необходими повече такива в бъдеще, може би ще бъде по-разумно от финансова гледна точка да смените покрива си сега. Или също така, ако цената на поправките възлиза на 50% или повече от настоящата стойност на покрива, би било по-разумно да го смените. Ние можем да отстраним всички проблеми за да удължим живота на вашия покрив.

Нови покриви в София

Никога не правете грешката да работите с друг, освен с истински професионалист, който да се погрижи за работата, от която имате нужда да бъде свършена. Това включва уверяването, че те имат подходящата акредитация за извършване на тази вид дейност. Когато става въпрос за изграждането на нов покрив в София, вие можете да разчитате на нас. Ние от фирма Зид-Ко ЕООД взимаме насериозно тази работа и ще видите точно колко, когато започнете да работите с нас. Не поемайте рискове с изпълнението на вашия покрив, защото той защитава цялата останала конструкция от сградата ви.

Ремонти на покриви

С течение на времето вие ще трябва да се погрижите за поправянето на покрива ви. Важното е да работите със строителна компания, която ще ви каже истината време ли е да го отремонтирате. Да работите с нас означава, че можете да се чувствате спокойни знаейки, че ние няма да ви насочим в грешна посока. По време на консултацията, нашите майстори могат да ви предоставят безплатна оценка за изпълнение на покрива ви. 
Основната цел на Зид-Ко ЕООД е да успее да установи дългосрочни работни връзки с всеки клиент. Единственият начин да постигнем това е като бъдем честни, искрени и трудолюбиви.

 

 

Не притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кл. думи: фирма за ремонт на покриви софия, ремонт на покриви хидроизолация софия, поправка на покриви, ремонт на покриви цени