Каталог

Монтаж на хидроизолация

Строителна компания Зид-ко ЕООД има удоволствието да Ви предложи широк спектър от услуги за хидроизолация за търговски и жилищни сгради в София и София област. Имаме репутация на водещ специалист по вътрешна и външна хидроизолация. През годините сме доказали, че изпълнените хидроизолации от нас са изключително качествени, в следствие на безупречната изработка на майсторите ни. Ние сме строителна компания с опит създадена през далечната 1997 г. Специализираме във всички фази от процеса на инсталиране на покрива, поправка и подмяна на покриви, хидроизолации, както и програми за поддръжка и цялостни основни ремонти на покриви. Също така полагаме хидроизолации в бани, балкони, тераси, басейни и др. Нашият добре обучен екип работи с материали, които осигуряват най-високо качество на завършените строително-монтажни работи. Наясно сме с всички индустриални стандарти. Нашият екип ще ви асистира при всички ваши нужди и ще ви предложи най-добрите съществуващи решения за вашия случай, независимо дали става въпрос за поправка, подмяна или изграждането на нова хидроизолация.

Ние предлагаме:

  •  Цялостен опит с хидроизолационните инсталации
  •  Нашите услуги се изпълняват от опитни и професионални работници
  •  Изпълняваме хидроизолацията в срок

Ако търсите професионалисти в хидроизолацията, можете да се свържете с нас за провеждане на разговор и безплатен оглед на място.

 

 

Не притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кл. думи: полагане на хидроизолация с посипка, полагане на хидроизолация на основи, полагане на хидроизолация в баня, полагане на хидроизолация цени, лепене на воалит върху дървен покрив