Контейнери с фантазия - едно практично и икономично решение

от admin 28.08.2016 0 коментар(и)

Товарните контейнери отдавна вече не изпълняват само основното си предназначение
 

Морските, товарни контейнери са перфектното средство за създаване на различен тип сгради. През последните години тази иновация стъпи и на родна почва, а идеите и приложенията, свързани с нея, стават все по-нестандартни.
 

Има фирми, които са се ангажирали с дейността и създават контейнери и модулни конструкции, за да осигурят лекота и икономична инвестиция при изграждането на преместваеми обекти. Други се внасят от чужбина, за да изпълняват повторно своята функция, но вече с различна цел.
 

Цветните кутии не приключват цикъла си на живот с амортизирането си при транспортиране. Те могат да намерят ново приложение, защото продължават да са също толкова устойчиви и практични. Не бива да забравяме, че те са проектирани да издържат на агресивни външни влияния, включващи тежки атмосферни условия при пътуване на борда на кораб, което на практика ги прави вечни.

 

С какво могат да ни бъдат полезни
 

Търсите си жилище от дълго време, а мечтаната оферта така и не сте срещнали още. Няма нищо по-хубаво от това да излезете от традиционните рамки и да заложите на дом от контейнери. Може би в началото ще бъдете шокирани от възможностите, които получавате, а фактът, че имате опция да изчислите предварително бюджета до най-малкия детайл, напълно ще ви убеди в потенциала на хрумването. Контейнерите са готови да влязат в употреба, само трябва да развихрите фантазията си.
 

А защо не и хотел, или пък студентско общежитие? Не си мислете, че това са нечувани варианти за адаптиране на контейнерите. Напротив. Интересното при тях е, че те позволяват издигането на високи сгради, което ги прави още по-удачни за разположение на доста видове терени. И, както става ясно, могат да изпълняват дори социална роля.
 

Офис от контейнери – какво по-изгодно решение? Предимствата тук са безспорни. Стартирането и развитието на бизнес е едно скъпо начинание, съпроводено от доста динамични процеси. Няма нужда да влизаме в преразход и при създаването на представителния си офис, който ще приюти и верните ни служители.

 

Спа или зала за спорт
 

Тук предпочитанията са според летвата, която сте си поставили. Предложението може да бъде претворено в реалността, независимо дали залата ще бъде разположена в личния ви двор или ще бъде резултат от предприемчивия ви дух. Чудесен вариант за бързо оборудване на зона за релакс и помещение за спорт. За вас остава да изчистите дизайна по интериора, с който да впечатлите клиентите или да задоволите собствените си очаквания.

 

 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече