Как да се справим с шума от улицата с гипсокартон изолация

от admin 02.07.2017 0 коментар(и)

Темата за шума, който идва от улицата е много актуален въпрос със все по-шумната градска среда в София. Това е проблем, който може да компрометира начина ни на живот и на комфорта ни в дома, особено ако е натрапчив и постоянен. При това положение, трябва да се реагира, а много препоръчвано съвременно решение е, цялата процедура да се направи чрез гипсокартон за изолация.

За да предприемете разрешение на проблема, трябва да изберете майстори за гипсокартон в София. Когато имате сигурността на опита на ваша страна, няма защо да се притесняватаe за изпълнението. Гипсокартонът е доказан материал в шумоизолацията, който освен това има и много други предимства. Когато външната изолация не е могла да реши проблема с шума още при строежа на сградата, то може да се предприеме намеса с вътрешна изолация с гипсокартон. Разбира се, първо трябва да се определи откъде идва основния източник на шумозамърсяването. Той може да идва от улицата, но може да идва и от горните етажи, в зависимост от сградата. В такъв случай има два варианта: гипсокартон за изолация на стена, гипсокартон за таван.

Монтажът на гипсокартон изолация е вид сухо строителство, което включва поставянето на листа от гипсокартон, изолационни материали (избор между различни предложения) и метална конструкция. С изолация от гипсокартон може да се достигнат добри нива на намаляване на шума, защото изолацията е директно само към плочите на материала, който формира недвижими система. Има леко намаляване на площта на стените, но предимството по намаляване на шума си струва.

Когато се спрете на такова решение, трябва да знаете, че гипсокартон изолация е формулирана за ефективно решаване на проблема с шума. Благодарение на сухите пластове, се създава изолиращ ефект на механизма „маса – пружина – маса“ върху конструкцията на стените или тавана. Гаранцията за доброто изпълнение трябва да дойде от опита и умението на майстори за гипсокартон в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече