Строителство - услуги

от smelio 17.08.2017 0 коментар(и)

Най-търсените строителни услуги по света и у нас

 

Постарахме се специално за тази статия да направим проучване на най-търсените строителни услуги и майстори по света, за да можем да направим изводи в посока строителство и услуги. Това което е отличително по света, все още трудно може да бъде хванато в като статистика в България, поради това, че Камарата на строителите у нас, не хвърля ресурс относно статистиката за най-търсените в строителството услуги; същото се случва и с други видове консултативни къщи и институции. Нека обаче погледнем в някои интересни детайли от нашето проучване.

 

С изненада открихме, че най-търсените майстори за строителство, услуги по света са дърводелците, тоест това са хора, които реализират класически идеи в строителството. От много строителни фирми в Европа и САЩ, заявяват, че трудно намират дърводелци, с които да работят и не могат да отговорят с качеството, което собствениците търсят. Изводът е, че когато става дума за строителство, особено на жилища хората продължават да разчитат на уюта, който несъмнено дървото като строителен материал може да придаде в дома най-различни влияния в интериора. Дърводелците могат да направят изкусно дограма и врати,  мебели за спалнята, хола, дори банята; декоративни елементи и всякакви други изделия от дърво, които са предназначени за домашното обзавеждане.

 

Друг интересен факт от нашето проучване ни доведе до взаимовръзката между това какво търсят хората като услуги в строителството и какви майстори строителните фирми се затрудняват да намерят да работят за тях. Много често се търсят квалифицирани ел. техници, които да разрешават най-различни въпроси относно аварии в домовете и чак на втори план идва инсталирането на ново модерно осветление в дома. Второто е препоръчително да бъде част от строителните услуги на една строителна фирма, защото така може да се гарантира на собственика инсталиране на прекрасно модерно осветление в дома, което далеч надхвърля класическия начин на осветление в домовете.

 

Интересно е да се отбележи, че фирмите нямат голям проблем да наемат майстори за сухо строителство. Актуалността на този вид строителни услуги е много голям и все повече майстори се насочват към специализация в тази посока, затова и строителните фирми нямат сериозни трудности при наемането. Процентът по намиране на общи работници в световен мащаб също не е от най-ниските. Цели 50% от фирмите се оплакват, че трудно намират общи работници. Решение  на проблемите с наемането на най-различни майстори, по-големите строителни фирми виждат в наемането на подизпълнители. Затова този вид взаимоотношения в България е толкова популярен.

 

Що се отнася до политика в Зид-ко ЕООД относно темата строителство и услуги, сайтът е на ваше разположение, да се запознаете със секцията строителство в сайта и да потърсите специалистите и отличните майстори в изграждането на жилищни домове, търговски обекти и инвестиционно строителство.

 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече