Остъкляване и изолация на балкона

от admin 20.09.2021 0 коментар(и)

Днес все повече семейства предпочитат остъклена тераса. Питате ли се защо това е така? Ние ще ви отговорим. Предимствата на това да остъклите балкона си е следната:

 

  • Имате възможност за повече топлина
  • Спестявате си време и усилия за постоянното почистване и поддръжка на терасата
  • Разполагате с още едно закрито помещение, което може да превърнете и в любимо място за отдих и сутрешно кафе
  • Ако имате домашни любимци спокойно те могат да нощуват там, особено ако терасата е и отопляема.
  • Остъклената тераса може да се отваря когато прецените, например през горещите летни дни.
  • През зимата държите терасата затворена и спокойно можете да простирате дрехите си там, по този начин те ще изсъхват по-бързо и няма да замръзват
  • Шумоизолацията също е голямо предимство
  • Защита от неблагоприятни атмосферни условия

     

Оказва се че остъклената тераса има множество предимства. Недостатъци почти няма. В днешно време вся повече хора правят ремонт на терасите си и ги остъкляват. Ако преди време предимно заможни хора можеха да си позволят остъкляване и изолация на балкона, сега тази услуга е по силите на всяко семейство със среден доход. Предимствата на тази услуга са очевидни. Има много решения, които могат да дадат значителна архитектурна изразителност, всичко зависи от желанията на клиента, неговите материални възможности и местоположението на балкона.

 

Така например, ако балконът е част от стаята, където е извадена батерията, тогава тук е по-добре да използвате остъкляване с двукамерни прозорци с двоен стъклопакет. Обикновено при поръчка на остъкляване човек веднага се грижи за изолацията на балкона, вкл. изолация на тавана. Множество компании извършват работа по изолация с използване на понофол, полиуретан, пяна и други материали. В нашата държава имаме първокласни специалисти по тези видове работи, които са в състояние да работят с различни видове материали и гарантират висококачествена изработка. Не се колебайте да направите ремонт на терасата си!

 

Изберете най-доброто за вас!

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече