Каталог

Строителство до ключ

 

Всички строителни услуги до ключ

 

За нас в Зид-ко ЕООД, строителството ‘до ключ’ не е само изтъркана фраза използвана в портфолиото на строителните фирми. През годините сме успели да ‘връчим ключа’ на много хора за техните жилищни или бизнес сгради, за модерни еднофамилни къщи или апартаменти в жилищни кооперации, къщи за гости, вили, магазини, гаражи, индустриални сгради и халета, производствени помещения, ваканционни имоти и много други. Нашият дългогодишен опит в изпълнението на проекти ‘до ключ’ ни позволява да подхождаме с увереност към всеки нов проект. 

 

От грубия строеж до интериора

 

За изпълнението на всеки зададен проект, ние разчитаме на четири основни цели: професионализъм, комуникация, график и удовлетвореност. Тези четири качества ни отвеждат до очаквания краен резултат където фразата ‘до ключ’ означава изпълнение на всеки детайл и всяка малка подробност, която сама по себе си говори за съвършенство в изпълнението.

Възползвайте се от нашият пълен комплект от услуги, който не включва само грубия строеж, но и всички строителни дейности свързани с изолацията, боядисването, шпакловки и замазки, поставяне на плочки, осветление и оформление в интериора с фино докосване и дизайнерско отношение. В Зид-ко ЕООД знаем как да строим ‘до ключ’, за да сте очаровани от крайния резултат.

 

Желаете да обсъдим възможностите за реализация на Вашия проект?

 

Ако проявявате интерес към услугите на ЗИД-КО, не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.