Идентифициране на качеството на работните обувки

от admin 20.09.2021 0 коментар(и)

Метод за идентификация

Идентифицирането на качеството на обувките е добро или лошо, от външния вид и вътрешните индикатори трябва да се фокусират и върху двете. Тъй като вътрешните индикатори често трябва да разчитат на оборудването за откриване, за появата на качеството на обувките, за да се определи по-практическо значение. От външния вид, главно чрез обувния материал (включително горна част, подметките, обувките), качеството и изработката, за да се определи качеството на добрите и лошите обувки. Размерът може да се измери, процесът на визуално, ръчно докосване, прищипване, натиснете основния.

 

1. Горната част е един от основните компоненти на обувката. За гладки обувки, за да видите дали е мека и дебела, натиснете горната страна. Добрата горна част трябва да е пълна с мека, удобна, лъскава, без да ви причинява дискомфорт. В горната част на обувките трябва да обърнете внимание, за да проверите дали формата се променя последователно. Обувката е част от цялостното работно облекло, за да укрепи горната част, за да се предотврати разширяването на горната деформация и да се подобри усещането на краката. Следователно, добрите обувки в материала (като кожени обувки) трябва да имат добро докосване, дишане и влага и са лесни за поддръжка.

 

Вътре

 

Работните мъжки обувки са покрити. Дамските обувки покриват цялата повърхност на крака. Стелките имат омекотяващ ефект и стремежът е да осигурят максимално комфорт по време на работа, за да може работещият да е възможно най-пълноценен в работния процес.

 

Подметка

 

От гледна точка на външния вид и комфорта, най-добре е подметката да е леко задигната и рабна.

 

Стелка

 

От едната страна погледнете материала на стелките, за предпочитане е кожата. Опипайте добре стелката с ръце, за да прецените качеството ѝ.

 

Стабилност

 

Обувките са наистина много важни, те трябва да са статични и да осигуряват стабилност, това е едно от основните условия за качествени обувки.

 

 

 

 

 

 

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.

Прочети повече